22/09/2013

Salmon hors d'oeuvre | Somon Ordövr





Şık bir parti için lezzetli aperatifler mi arıyorsun? Tarifimiz olan 'Somon Ordövr'ü denemeye ne dersin? Birçok kokteyl ve beyaz şarapla gerçekten de çok güzel gidiyorlar. Yapılışı kolay tek ısırımlık aperatifler.

Looking for an elegant party snack? Try our salomon hors d'oeuvre. They goes well with white wine and most of cocktails; is elegant, one-bite and simply to make.


Malzemeler:



  • Beyaz tost ekmeği
  • Tütsülenmiş somon (kıyılmış halde)
  • Domates yada kırmızı biber salçası
  • Brüksel lahanası filizi



Ingredients:


  • white toast bread
  • smoked salomon, chopped
  • tomato/paprika paste 
  • sprouts (preferably brussels sprouts)

Ekmeğinizin üzerine biraz domates/biber salçası ve tütsülenmiş somon koyun. Daha sonra üzerine eliniz ile hafifçe bastırın; bu sayede salça ve balık iki katman oluşturarak birbirlerine yapışmış olacaktır. Şimdi ise ekmeğinizi bardak ağzı ile yuvarlak olacak biçimde kesin. Yuvarlak şeklini yaptıktan sonra tuzunu kendinize göre ayarlayabilir ve brüksel lahanası filizi ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun!


Put a little bit tomato paste and chopped smoked salmon on bread. Do this carefully, and then press everything with hand, so layers stays together. Now, cut circles with a glass or baking mold. When you have nice round snacks, decorate it with sprouts. 
Bon appetit!







Like Raki'N'Fish on Facebook

Follow on Twitter

Follow on Pinterest

Follow on Bloglovin'



No comments:

Post a Comment