09/09/2013

Mint in Coconut | Cocomint



Cocomint, egzotik partiler için mükemmel bir seçim.  Oldukça sade ve şık. Konuklarınıza hoş bir sürpriz yapmak için hindistan cevizini bardak olarak kullanmak iyi  fikir;)

Cocomint is perfect choice for exotic parties. Simple and elegant. Its so good idea to use a coconut as a glass for making nice surprise to your guests;)

Gerekli malzemeler:


  • Hindistan cevizi ve sütü
  • Nane likörü

İngredients for Cocomint:


  • Coconut and coconut milk
  • Mint liqueur



Cocomint'in hazırlanışı:


Hindistan cevizini bardak amaçlı kullanmak için eşit iki parçaya ayırın. (Hindistan cevizi nasıl açılır bakınız). Elinizdeki bardak şeklindeki hindistan cevizine 3 ölçek hindistan cevizi sütü, 1 ölçek nane likörü ekleyiniz . İşte bu kadar! Daha sonra dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Hindistan cevizinin içerisindeki süt yeterli gelmediği takdirde kendi hindistan cevizi sütünüzü kendiniz yapabilirsiniz (Hindistan cevizi sütü nasıl yapılır bakınız).
Afiyet Olsun!

How to make Coconutmint:


Firstly break your cocounut into  two pieces. You will use one piece as a glass. (look at how to open coconut). After pour  3 part coconut milk, 1 part mint liqueur into coconut glass. Decorate it how you want. If the milk in coconut is not enough, you can make your own coconut milk (look at how to make coconut milk).
Bon Appetit!





Like Raki'N'Fish on Facebook

Follow on Twitter

Follow on Pinterest

Follow on Bloglovin'



No comments:

Post a Comment