20/08/2013

Famous people and famous drinks





Sık Sık yıldızları ve ünlüleri ellerinde içecekler ile görürüz. Bazıları paparazilere çakırkeyifi bir halde yakalanırlar (yada sarhoş halde). Bazıları ise sadece kırmızı şarap ile şık görünmek isterler. Bir göz atın : kim kötü kız kim zengin zübbe?

Stars and celebrities are often seen with a drink in hand. Some of them, are often caught by paparazzi tipsy (or more: totally drunk), some of them just want to look elegant with a glass of red wine. Let's check - who is a bad girl, and who is an elegant snob.


# 1
Freddie Mercury's favourite drink


Rock müziğin efsanesinin içeceğide efsanevi olmalı. Freddie'nin villasında çılgın partiler olduğu hakkında söylentiler var. Aslında o partileri sever (ve nasıl parti yapılacağını biliyordu). Onun favori içeceği çok pahalı bir şampanya olan :  Moёt & Chandon ve Louis Roederer Cristal.

Favourite drink of legend of rock must be legendary. There were rumors about crazy parties at Freddie's villa: with . In fact, he liked to party (and he knew how to do it!). His favourite drink was expensive champagne: Moёt & Chandon and Louis Roederer Cristal.




# 2
Johny Depp



Sence ünlü korsan Jack Sparrow Rom' mu tercih eder? Hımm, aslında onun favori içeceği Bourbon Sour.

Do you think that famous Jack Sparrow prefers rum? Well, the actor's favourite drink is Bourbon Sour.

#3
Kim Kardashian's favourite drink


Kavun likörü Midori'nin reklamını yapan Kim Kardashian aslında çok içen biri değildir: Kim Kardashian sık sık  içemediğini itiraf eder. Fakat parti yapmaya karar verdiğinde, White Russian'ı seçer.

Advertising melon liqueur Midori, celebrity doesn't drink a lot: she often admit she just can't drink. But when she decides to party, she chooses White Russian.

# 4 Bono's favourite drink



Bono karmaşık kokteylerin hayranı biri değildir. - O, Jack Daniels'i tercih eder.

Bono is not a fan of complicated cocktails - he chooses Jack Daniels. 


#5
Scarlett Johansson's favourite drink


Gerçekten de Scarlett Johansson'ın Moёt & Chandon şampanyasını beğenip beğenmediğini bilmiyoruz. Belki de Scarlett Johansson sadece reklamından aldığı binlerce doların verdiği etki yüzünden beğendiğini söylüyor. Fakat kesinlikle bir bardak şampanya ile çok ateşli gözüküyor!

We do not know if Scarlett really enjoys this brand (Moёt & Chandon)  of champaigne, or she just says so because of thousands of dollars she got for advertising it - but for sure she looks hot with a glass of champaigne!


#6
Beyonce & Jay Z's favourite drink



Beyonce ve Jay Z, ikiside lüks yiyecek ve içeceklerden hoşlanıyor. Geçenlerde ikiside Armand de Brignac şampanyasına aşık olduklarını itiraf ettiler.

Beyonce and Jay Z both like luxury drinks and food. Recently, they admit they both love Armand de Brignac Champagne.
.


#7
Jennifer Aniston's favourite drink

'Friends' dizisinin starı olan yunan asıllı sevimli Jennifer Aniston: yunan asıllı olmasına rağmen UZO, onun favori içkileri arasında yer almaz ve o Margarita'yı tercih eder. Jen, geleneksel margarita içmek istermisin? Öyleyse bizim tarifimize bir göz at:) 

The cute "Friends" star has Greek origins; however, she doesn't list UZO as her favourite drink. She prefers Margarita. Jen, would you like to drink traditional one? If so, read our recipe :)

#8
JK Rowling's favourite drink



Harry Potter yazarının favori içeceği cin tonic. İyi seçim!

Harry Potter author's favourite drink is simply gin with tonic. Good choice, Mrs. Rowling!

#9
John Travolta's favourite drink



Bombay Sapphire Martini
Johny, sek Bombay Sapphire seni cumartesi geceleri dans ettiriyor mu? Eğer evetse, bizimde bu çok güzel Sapphire Bombay'ı denememiz lazım. Travolta genelde onu martini ile birlikte içer.

Bombay Sapphire Martini
Johny, does the dry Bombay Sapphire gin make you dancing on Saturday nights? If yes, we need to try this beautiful Sapphire Bombay. Travolta likes it together with martini. 




#10 Barack Obama's favourite drink




Sayın Başkan, Ne içmek istersiniz? Eğer cevabın  Dom Pérignon olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Amerika'nın başkanı Budweiser'den hoşlanır. Hımm İnsanlara daha yakın olması lazım.

Mr. President, what would you like to drink? - if you think answer will be: Dom Pérignon, you're mistaken! USA president likes simply Budweiser. Well, he needs to be close to people!


#11 Pablo Picasso's favourite drink




Hiç çırtlak yeşil içkiyi denediniz mi? Orjinalinden içtikten sonra gerçekten yeşil periyi görebilirsin. Eminim ki Pablo Picasso da kendi favori içkisini içerken yeşil periyi gördü -Absinthe. Picasso 'The Absinthe Drinker' resmini mavi çağında yaptı.

Have you ever tired this envy green drink? After drinking original one, you can see green fairy! For sure Pablo Picasso saw it after he drunk his favourite drink - Absinthe. in his blue period, he painted "The Absinthe Drinker".

#12 Madonna's favourite drink




Yıllar önce Madonna'nın favori içeceği Pomegranade Martini idi. Bu sportif, sağlıklı yaşam tutkunu bayanın şimdi bir damla alkol aldığına inanabilir misin? Tabiki de hayır. Madonna'nın favori içeceği doğal hindistan cevizi suyudur. Hımm, yıllar önce Madonna asi ve kötü kızdı.

Peki senin starının en sevdiği içecek hangisi?

Years ago Madonna's favourite drink was Pomegranade Martini. Can you believe that this sporty, athlete, heatlhy-life maniac can drink one drop alcohol now? Of course not. Madonna's favourite drink is natural coconut water. Well, she used to be a bad girl - years ago!

Do you know, what is the favourite drink of your favourite star?




Like Raki'N'Fish on Facebook

Follow on Twitter

Follow on Pinterest

Follow on Bloglovin'



No comments:

Post a Comment